Pret manopera detectie incendiu

Despre pret manopera pentru detectie incendiu putem spune ca de obicei se calculeaza pentru fiecare pătrat pătrat. Instalarea ca parte a unei construcții noi va costa de obicei între 2 și 3 dolari pe pătrat pătrat. Amenajarea unei zone existente poate costa oriunde între 4 și 12 $ pentru fiecare pătrat pătrat. Gospodăria medie cheltuie între 650 și 950 dolari pentru un sistem complet de alarma detectie incendiu.

pret manopera la detectia de incendiu

Pret manopera montaj

Există mai multe tipuri diferite de tehnologii de protecție împotriva incendiilor disponibile. Pentru a afla care sunt cele mai bune soluții pentru locuința dvs., puteți aranja un inspector de pompieri din orașul sau secția de pompieri din oraș pentru a face o vizită și pentru a face recomandări în funcție de dimensiunea, configurarea și tipul casei dvs.

Detectoarele de fum 1 sunt cele mai importante piese de echipament de protecție împotriva incendiilor pe care le puteți avea în casa dvs. Peste 70% din decesele provocate de incendii s-au produs în locuințe unde nu erau instalate detectoare de fum. Este recomandat ca detectoarele de fum cu fir 1 să fie instalate la toate nivelurile locuinței, atât în dormitoare, cât și în afara camerelor de dormit. Detectoarele tipice de fum 1, care detectează atât particule de fum cât și ioni costă aproximativ 55 USD pentru un pachet de șase.

Manopera detectie

Există multe părți ale unui sistem de protecție împotriva incendiilor la domiciliu pe care îl puteți instala sau adăuga. Detectoarele de monoxid de carbon 1 și senzorii de căldură 1 sunt montate pe perete și ușor de instalat de majoritatea proprietarilor de case. Stingătoarele de incendiu pot fi amplasate în apropierea zonelor în care sunt destinate utilizării.

Un sistem de alarmă de fum ar trebui să fie conectat la panoul electric de către un electrician calificat, cu o rată de 65 până la 85 USD pe oră, presupunând că lucrează două-trei ore pentru un total de 130 $ la 255 USD. Sistemele de stropire 2 sunt de obicei instalate de companii specializate în proiectare și instalare.

Manopera este, în general, inclusă în costul de instalare de la 5 până la 6 USD. Așteptați-vă că procesul de proiectare și construcție va dura trei până la patru săptămâni pentru a finaliza o suprafață de 1500 mp. instalare de la 7.500 la 9.000 USD. Capacele de șemineu sunt, în general, instalate de companii care se ocupă de curățarea și repararea coșurilor, iar manopera este de obicei inclusă în costul instalării capacului, în general durează trei până la patru ore. Costurile totale pentru instalarea capacului de șemineu variază între aproximativ 1.000 $ și 1.200 USD.