Detectie incendiu sistem

Pentru detectie incendiu camerele cu infraroșu (IR) MWIR pot fi utilizate pentru a detecta căldura și cu algoritmi particulari pot depista punctele fierbinți în interiorul unei scene, precum și flăcări atât pentru detectare și prevenire, cât și pentru riscurile asociate.

Instalare detectare incendiu

 fire alarm doberman security

Detectoarele fotoelectrice sunt cele mai bune în detectarea particulelor de foc care sunt vizibile în timpul unui incendiu care arde lent și pot detecta particule vizibile de foc mai devreme decât cele de ionizare.

Sisteme de detectare incendii

sistem detectare doberman security wireless

Un sistem de detectare incendii wireless (FDS) este un sistem de alarmă care primește date despre, evaluează și apoi răspunde la evenimentele raportate de diverși detectori. Sistemele de prevenire sunt instalate în permanență sisteme manuale și automate pentru a detecta incendii într-un stadiu incipient, avertizați pe cei afectați și informați rapid serviciul de urgență relevant.

Sistemele de preventie sunt instalate în cea mai mare parte în clădiri cu risc deosebit, cum ar fi aeroporturi, gări, universități, școli, spații comerciale și fabrici, case rezidențiale pentru bătrâni și spitale. Autorizația de construire eliberată de inspectoratul de construcții sau acoperirea de asigurare specificată de VdS precizează dacă există o obligație de instalare a unui sistem de detectare a conectat la pompieri.

Proiect detectie incendiu

Toate părțile clădirii care urmează să fie monitorizate pentru detectare incendiu sunt echipate cu o rețea de cabluri electrice și detectoare automate / neautomate. Acestea sunt acționate fie manual, fie declanșate automat de căldură, fum vizibil sau invizibil sau flăcări.

Doar detectoarele din imediata apropiere a focului sunt activate, trimitând un raport panoului de control pentru prevenire incendii. De aici, informațiile pot fi transmise către o unitate echipată permanent și / sau pompieri. Cei afectați sunt, de asemenea, avertizați. Odată ce focul a fost stins, sistemul poate fi din nou operațional rapid și simplu.

  • Repere ale sistemelor de detectare
  • Protecția personalului și a bunurilor
  • Echipamente simple, rentabile
  • Fiabilitate ridicată pentru articolele care trebuie protejate

O gamă largă de aplicații în comerț și industrie, sectoarele de servicii și comerciale și instituțiile publice.

Sistemele de detectare sunt proiectate pentru a descoperi focul la începutul lui, când va mai fi disponibil timp pentru evacuarea în siguranță a ocupanților. Prevenirea timpurie joacă, de asemenea, un rol semnificativ în protejarea siguranței personalului de intervenție de urgență. Pierderea proprietății poate fi redusă, iar timpul de oprire pentru operațiune poate fi redus prin depistarea timpurie, deoarece eforturile de control sunt începute în timp ce focul este încă mic. Majoritatea sistemelor de alarmă oferă informații intervențiilor de urgență despre locația incendiului, grăbind procesul de control al focului.