Cablu termic detectie incendiu

Detectoarele de căldură liniară de la Protectowire pot fi cel mai bine descrise ca o funcționare continuă a detectoarelor de căldură la fața locului într-un cablu termic versatil. Concepute pentru a fi utilizate într-o mare varietate de aplicații interioare și exterioare, cablurile de detectie incendiu LHD sunt potrivite în special pentru zonele în care accesul la instalare sau întreținere se află într-o zonă solicitantă fizic sau periculoasă sau când o aplicație necesită detectare de incendiu în imediata apropiere.

Detectoarele de căldură liniară de la Protectowire pot fi cel mai bine descrise ca o funcționare continuă a detectoarelor de căldură la fața locului într-un cablu termic versatil. Concepute pentru a fi utilizate într-o mare varietate de aplicații interioare și exterioare, cablurile de alarmă pentru incendii LHD sunt potrivite în special pentru zonele în care:

  1. accesul la instalare sau întreținere se află într-o zonă solicitantă fizic sau periculoasă.
  2. aplicația necesită detectare de incendiu în imediata apropiere.
  3. condițiile dure nu pot permite alte metode de detectare a incendiilor.

Cablu termic izolat cum functioneaza

izolat doberman security

Cablurile liniare de detecție a căldurii combină tehnologii digitale avansate de polimer și digital care pot detecta condițiile de căldură oriunde de-a lungul lungimii cablului. Cablul izolat este format din doi conductori de oțel cu arc acoperit cu zinc, acoperit individual cu un polimer termoplastic termosensibil conceput pentru a se topi la temperaturi fixe.

Odată ce polimerul s-a topit, conductorii inițiază contactul unul cu celălalt și comunică cu panoul de control pentru a suna alarme sau pentru a activa un sistem detectie incendiu wireless.

Pentru o vizibilitate cuprinzătoare, cablurile de căldură liniară pot fi cuplate cu modulele Protectowire PIM-530 și CTM-530 care supraveghează anumite zone, identificând locația și temperatura exactă a activării. Aceste module interfață perfect cu panourile de control Fike.