Chiar daca acest model costa aproape $1.000, ceea ce pentru piata din Romania este un pret destul de mare, vanzarile au lasat multe magazine cu stoc 0.

Totusi frenezia Apple in alte tari a fost la un alt nivel : asteptari in fata magazinului cu 2 zile inainte de lansare, chiar daca acest lucru nu le garanta faptul ca vor iesi un dispozitiv pe usa magazinului.

Totusi unii specialisti afirma faptul ca lansarea Iphone 8 si Iphone

Totusi comparativ cu anii trecuti, “nebunia” Iphone a fost mai cumpatata.

Daca anii trecuti toata lumea dorea sa aiba noul terminal de la Apple, fara sa astepte recenzii, in acest an ( 2017 ), am observat mai putine persoane care au dormit afara si astepte zile intregi pentru noul device.

De ce ? Posibil ca rezultat al dezamagirii cand s-a trecut la modelul 6S la Iphone 7, trecerea de la Iphone 5s la Iphone 6 a fost un pas semnificativ si in momentul lansarii noului Iphone 7 toata lumea se astepta la schimbari radicale ( modelul Iphone 7 sa fie complet diferit de Iphone 6 – 6s ).

Ce-i drept nici noul model Iphone 8 nu este foarte diferit de Iphone 7 implicit de Iphone 6 – 6s. Apple a obisnuit in timp cu schimbari majore ale design-ului, iar cand acest lucru nu s-a mai intamplat , probabil ca a starnit dezamagire in randul Cumparatorilor.

Grafic vanzari Iphone 8 vs Iphone 8 Plus vs Iphone X
Grafic vanzari Iphone 8 vs Iphone 8 Plus vs Iphone X

In graficul de mai jos avem statistici cu persoanele care au asteptat cel putin o zi in fata unui magazin Apple, inainte de lansarea unui nou model

Grafic de asteptare in momentul lansarii unui model Iphone
Grafic de asteptare in momentul lansarii unui model Iphone

Mai jos o sa va prezentam cateva poze cu asteptarea lansarii Iphone X in diverse tari.

 

Iphone X Lansare in Moscova
Iphone X Lansare in Moscova

 

Iphone X lansare Sydney
Iphone X lansare Sydney

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here