Poate unii dintre voi nu ati auzit de Allview, dar pot spune ca acum 3-4 ani in urma Allview insemna ceva pe piata din Romania.

Allview, un fel de Apple de Romania.

Pot spune ca inceptul Brand-ului Allview a fost bun, puternic, toate lumea dorea sa sustina un brand produs in Romania, chiar daca in mod real nimic nu se producea in Romania, telefoanele si tabletele erau produse in China si doar vandute pe piata Romaneasca ( chiar daca exista si acum o fabrica in Brasov ).

Au produs tablete precum Allview Speed City si Allview AX4 Nano, iar telefoane mobile precum Allview P6 Life, Allview A4 YOU, Allview P5 ALLDRO, Allview X1 SOUL, as putea afirma pintre cele mai cunoscute de utilizatori.

Allview, un fel de Apple de Romania.
Allview, un fel de Apple de Romania.

Prin contracte cu Digi, Telecom etc, Allview a avut succes pe piata din Romania, doar ca undeva ceva s-a intamplat, cu toate ca cifrele arata frumos, exista totusi mai putini posesori de telefone Allview.

Din ce am observat vis-a-vis de piata produselor Romanesti este in declin deoarece branduri precum Lenovo , Samsung etc au scos multe modele ieftine, de aici si poate scaderea in vanzari a produsele autohtone.

Ca orice roman, este normal sa imi doresc ca exportul produselor noastre sa fie in crestere, doar ca Allview, E-boda sau alte produse romanesti nu dispun de bugete precum Apple pentru dezvoltarea pe piete externe. Totusi brandul ALLVIEW este cel mai dezvoltat atat in piata din Romania cat si cea externa si daca exista vreo speranta de reusita, toata baza o am in acest brand.

De-a lungul timpul am cunoscut multe persoane posesoare de telefoane Allview si din ce am am ascultat ca si nemultumiri au fost :

– dupa o perioada ( 2 ani ) firma Allview nu mai scoate update-uri soft pentru           anumite modele de telefoane, iar utilizarea telefonului devine foarte greoaie;

– dupa ce un model iese din garantie stocul de piese pentru reparatie este                  inexistent, ceea ce duce la nemultumirea multor clienti. Da, exista si alte firme        care vand piese ALLVIEW, dar totusi multi posesori doresc repararea produsului        intr-un service Autorizat.

Cum putem gasi pe Google dupa cautari de genul : Piese Telefoane Allview sau Piese Tableta Allview mai multe firma ce comercializeaza o gama larga de produse pentru majoritatea modelelor de ALLVIEW.

Poate este greu sa recomanzi doar o firma anume ce comercializeaza piese pentru tableta si telefoane ALLVIEW, dar din multitudinea de firme ar trebui sa exista sansa sa gasiti cel putin la una dintre firmele din domeniu.

 Date Contact SC Visual Fun SRL : ALLVIEW Romania
      RO14724950 J08/818/2002
      Oras : Brasov
      Strada : Brazilor Nr. 62
      Tel : 0268 336 663 / 0268 338 368
      Program de lucru L-V: 9:00 – 17:00
Cifra Afaceri Visual Fun SRL
Cifra Afaceri Visual Fun SRL

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here